Aréna Retro Party #4
Aréna Retro Party #4
Aréna Retro Party #4
Koncert
  • 2023-10-07
  • 19:00
  • Budapest Sportaréna
Jegyvásárlás

Aréna Retro Party #4

Aréna Retro Party #4

Házigazda: B. Tóth László

A show megy TOVÁBB …..mert ha OKTÓBER akkor ARÉNA RETRO PARTY
Az Aréna RETRO Party a LEGNAGYOBB magyarországi 80’s LIVE SHOW.

2023.10.07-én immár 4. alkalommal kerül megrendezésre az ARÉNA RETRO PARTY.
A 80's évek korunk olyan évtizede ahol az akkori sztárokkal való személyes találkozás - LEHETETLEN volt. De Mi elhozzuk nektek - többek között - az egyik legnagyobb akkori előadót aki ma is telt házas koncerteket ad az egész világon - a MODERN TALKING egykori tagja- aki egy felejthetetlen, 60 perces élő show-val érkezik - THOMAS ANDERS

Budapesten a Papp László Sportarénában újra átélhetjük azokat az időket, énekelhetjük azokat a számokat amikor még csajoztunk vagy pasiztunk erre...

Már most írd be a naptárodba a dátumot mert ezen KÖTELEZŐ OTT LENNI...

FELLÉPŐK

  • THOMAS ANDERS
  • Ken Laszlo
  • Joy
  • Fancy
  • Patty Ryan
  • Afric Simone

Thomas Anders

Először az Aréna Retro Party színpadán Thomas Anders. aki élőben adja elő a legjobb Modern Talking slágereket. A 60 perces élő show alatt felcsendülnek a legnagyobb klasszikusok, ezt az élmény nem szabad kihagyni!
Thomas Anders (született Bernd Weidung, Münstermaifeld, 1963. március 1. –) német énekes, zeneszerző és zenei producer, az egykori Modern Talking duó egyik tagja. A „Modern Talking hangja” hétéves kora óta áll színpadon. Kezdetben német slágerdalokat énekelt, majd az 1984-ben alakult Modern Talking együttessel vált nemzetközileg ismertté. A világsikert jelentő áttörés 1985-ben következett be, amikor Dieter Bohlennel duóként léptek színpadra a You’re My Heart, You’re My Soul című eurodiszkó stílusú dallal. Az együttes 1987-es felbomlása után szólóban folytatta az éneklést, majd 1998-ban ismét együtt dolgozott Bohlennel. A Modern Talking 2003-as ismételt felbomlása után folytatta szólókarrierjét. A 12 Modern Talking stúdióalbum mellett további 12 szólóalbumot jelentetett meg különféle stílusokban: mint például dzsessz, latin pop, soul és szving.

Ken Laszlo

Ken Laszlo (eredeti nevén Gianni Coraini) (Firenze,1954) italo-diszkó énekes, aki a 80-as években vált ismertté. A Kent Barbie baba „barátjától”, a Laszlo művésznevet a Casablanca c. film Viktor Laszlo nevű szereplőjétől kölcsönözte. Számtalan álnevet is használt pályája során.

Gyermekként templomi kórusban énekelt, majd kamaszkorától különböző együttesekben többféle hangszerrel próbálkozott, de egyikhez sem voltak meg a szükséges adottságai, végül az éneklésnél kötött ki.

Ken a fiataloknak szóló zenét játszott. Karrierje 1980-ban kezdődött, amikor diszkókban és klubokban kezdett játszani és énekelni.

Az első sikere Európában a Hey Hey Guy kislemez volt 1984-ben.

Széles körben ismert dalai még a Tonight, a Don't Cry és az 1 2 3 4 5 6 7 8.

Joy

Az együttest 1984-ben alapította három középiskolai barát.1985 szeptemberében kiadták első kislemezüket, "Touch by Touch" címmel, amely azonnal hatalmas siker lett, az osztrák zenei lista élére került, és Európa-szerte bekerült a Top 20-ba. Harmadik kislemezük, a "Hello" valamint az utána elkészített "Valerie" kislemez Kelet-Európában hatalmas siker lett, amely meghozta az együttes számára a világsikert, több mint 30 országban adtak el belőle. Az együttesnek összesen négy nagylemeze jelent meg.

Fancy

Fancy német italo disco énekes, dalszerző, producer. Az 1980-as évek könnyűzenei életének egyik meghatározó alakja volt, aki a mai napig aktív. Első felvételeit schlager stílusban készítette el Tess Seiges néven, mielőtt 1984-ben berobbant az italo disco műfajába a Slice Me Nice című dallal. Háromszor került a Billboard listáinak élére. Olyan slágerei születtek ezután, mint a Bolero (Hold Me In Your Arms Again), Lady of Ice, Chinese Eyes és a Flames of Love. Fancy további slágereket is írt
olyan előadóknak, mint Grant Miller, Linda Jo Rizzo, Marc Buchner, The Hurricanes, Mozzart,Siegfried&Roy és Timerider, Tess vagy Ric Tess álnéven.

Patty Ryan

Patty Ryan (Wuppertal, 1961. május 6. ) német popénekesnő, zeneszerző. Legismertebb dalai a „You're My Love, You're My Life”, a „Stay With Me Tonight”, a „Love is the Name of the Game”, és az „I Don't Wanna Lose You Tonight”, amelyek mind a debütáló albumán jelentek meg, melynek címe Love is the Name of the Game volt. Patty Ryan olyan ismert előadókkal dolgozott együtt, mint a Modern Talking (a zenekar tagjai közül főleg Dieter Bohlennel dolgozott, számos dalának címe, szövege és hangzásvilága hasonlít a Modern Talking dalaira), a London Boys, a Bad Boys Blue, Ken Laszlo vagy a Systems in Blue. Karrierje kezdetén a Susi & die Rockets formációban énekelt. Danuta Lato híres dalát, a „Touch My Heart”-ot is ő énekelte el. Összesen három nagylemeze jelent meg.

Afric Simone

Afric Simone - eredeti nevén Henrique Simone - (Maputo, 1956. július 17. –) mozambiki származású brazil énekes és dobos. Legismertebb slágerei a Ramaya és a Hafanana. Az '70-es években és a '80-as évek elején világszerte nagy népszerűség övezte.

Budapest Sportaréna

1143 Budapest, Stefánia u. 2.

A show megy TOVÁBB …..mert ha OKTÓBER akkor ARÉNA RETRO PARTY

 

Nézze meg további eseményeinket is

Aréna Retro Party #2
2021-10-09

Aréna Retro Party #2

Aréna Retro Party #1
2019-10-26

Aréna Retro Party #1

ARÉNA RETRO PARTY#5
2024-10-12

ARÉNA RETRO PARTY#5