Aréna Retro Party #1
Aréna Retro Party #1
Koncert
  • 2019-10-26
  • 20:00
  • Budapest Sportaréna

Aréna Retro Party #1

Aréna RETRO Party - 2019. Október 26. szombat

Házigazda: B. Tóth László

Gyere el és legyél ÚJRA FIATAL …..menjünk vissza EGYÜTT az IDŐBE..

Napjainkban a RETRO egy olyan visszatérő zenei műfaj lett amire már nemcsak az abban a korban élők emlékeznek szívesen, hanem a mostani generáció is egyre gyakrabban táncol, illetve énekli az akkori legnagyobb slágereket.

Az Aréna RETRO Party Magyarországon VALAHA volt egyik LEGNAGYOBB 80’as LIVE SHOW.
Kiemelten a 80’-as évek legnagyobb külföldi sztárjai mellett legnevesebb hazai előadók egy egyedülálló koncertshow-val kápráztatnak el mindenkit 2019. október 26 –án akik közül nagyon sokan csak most fognak először fellépni MAGYARORSZÁGON.

Énekelj, táncolj,szórakozz és éld át újra a 80-as éveket október 26-án a Papp László Sportarénában.

Már most MINDENKI nagyon várja – ugye Te is ott leszel?

FELLÉPŐK

  • C.C. Catch
  • Samantha Fox
  • Milli Vanilli
  • Joy
  • Baccara
  • Ottawan

Magyar fellépők:

  • KFT ZENEKAR
  • Z'ZI LABOR SZTÁRJAI / JANICSÁK ISTVÁN & ASSZONYKÓRUS /
  • VARGA MIKLÓS

C.C. Catch

Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough? A Modern Talking és a ’80-as évek popzenéje iránt a 2010-es évek végén feltámadt nosztalgiahullám C. C. Catchet is újra divatba hozta, amit a régebbi slágereinek remixeivel, valamint az újabb dalaival a RETRO rendezvények csúcspontja lett újra.

Samantha Fox

Angol táncos pop énekesnő, színésznő és egykori glamour modell. Az 1980-as években Ő lett a legnépszerűbb pin-up lány, valamint a legkeresettebb brit hölgy, aki poszteren szerepelt.1986-ban debütált "Touch Me (I Want Your Body)" című számmal kezdte popzenei karrierjét, amellyel 17 országban volt az első. Azóta több mint 30 millió albumot adott el világszerte. A mai napig turnézik a Világ több pontján az egykori sex szimbólum.

Milli Vanilli

Először szerepel Magyarországon / original member & one voice /

A Milli Vanilli 1988-ban alakult meg Münchenben. 1989-ben egy új, világszerte terjesztett albumon (Girl You Know It's True) készítettek el, mely az Egyesült Államokban hatszoros platina-, Kanadában gyémántlemez lett. 1990-ben Grammy-díjat kaptak, mint legjobb új előadó. Összesen 14 millió albumot és 30 millió kislemezt adtak el.
Egyesek már 1989 során feltételezték, hogy Morvan és Pilatus imposztorok, akik csak tátognak a mások által felénekelt számokra. Emlékezetes maradt a híres botrány a bristoli koncerten, ahol a Girl You Know It's True számukat adták elő. Valamilyen technikai hiba folytán a lejátszókról csak a Girl You Know It's… hallatszott folyamatosan, mialatt a két énekes a már begyakorolt mozdulatokat és tátogást adta elő, amelyet közel nyolcvanezer néző láthatott saját szemével. A botrány elsodorta őket,így kénytelenek voltak 1993-Ban felhagyni a zenével. Robert Pilatus azonban 1998 áprilisában kábítószer-túladagolásban elhunyt, és az albumot végül nem adták ki.
Fabrice Morvan 2017-ben John Davis-szel, a régi Milli Vanilli egyik valódi énekesével újra feltámasztotta az együttest és elkészítettek egy új albumot (Face Meets Voice).

Joy

Először szerepel Magyarországon.

Az együttest 1984-ben alapította három középiskolai barát.1985 szeptemberében kiadták első kislemezüket, "Touch by Touch" címmel, amely azonnal hatalmas siker lett, az osztrák zenei lista élére került, és Európa-szerte bekerült a Top 20-ba. Harmadik kislemezük, a "Hello" valamint az utána elkészített "Valerie" kislemez Kelet-Európában hatalmas siker lett, amely meghozta az együttes számára a világsikert, több mint 30 országban adtak el belőle. Az együttesnek összesen négy nagylemeze jelent meg.

Baccara

Először Magyarországon. A Baccara egy spanyol női duó volt, a '70-es évek eurodisco zenéjének sikeres képviselője. A két énekesnő, Mayte Mateos (1951. február 7. vagy március 7.) és María Mendiola (1952. április 4. vagy május 4.) eredetileg táncosnők voltak. Első kislemezük, a Yes Sir, I Can Boogie (1977) ma már a popzene örökzöldjei közé tartozik. María és Mayte között a '80-as évek elején megromlott a viszony. Előbb szólóban próbálkoztak, majd mindkét énekesnő új partnert választott magának, ám egyformán ragaszkodtak a Baccara névhez. Az eredeti Baccara világszerte az egyik legismertebb spanyol együttes, noha lemezei az NSZK-ban készültek, s a két énekesnő külföldön érte el a legnagyobb sikereit.

Ottawan

A duó 1979-ben alakult az Egyesült Királyságban ahol a D.I.S.C.O című kislemezük 1980 szeptemberében a Top 10-es lista előkelő helyezését érte el, majd a Hands Up című 1982-ben Nagy-Britanniában 1. helyezést kapott és nyolc héten át vezette a listát. Franciaországban a You’re OK - francia nyelven T’es Ok - egyike volt minden idők legjobban fogyó kislemezének. A dalt a duó francia és angol nyelven is rögzítette. Magyarországon is született egy átirat Kovács Kati Hol vagy Józsi című dala, melynek eredeti verziója a Hands Up (Give Me Your Heart) című dal volt 1982-ben.

Budapest Sportaréna

1143 Budapest, Stefánia u. 2.

Gyere el és legyél ÚJRA FIATAL …..menjünk vissza EGYÜTT az IDŐBE..

Nézze meg további eseményeinket is

KORDA 85
2024-05-11

KORDA 85

ARÉNA RETRO PARTY#5
2024-10-12

ARÉNA RETRO PARTY#5